Afscheid nemen van je eigen haarkleur

De foto links laat zien dat ik met warme kleuren het mooiste was. 
Rechts zie je mij zoals mijn haarkleur nu is en ook dat ik nu mooier ben ben overwegend koele kleuren
De haarkleur is dus heel belangrijk net als de huid en oogkleur. Deze drie bepalen met welke kleuren jij het mooiste mee bent.   Kleuren en ook stijl moeten jouw persoonlijkheid ondersteunen en bevestigen. Niet alleen je haarkleur verandert vaak als je ouder wordt maar ook je oog en huidkleur. Dat is een natuurlijk proces en hoeft helemaal geen probleem te zijn.
Maar ondersteun dat proces door eens in je kledingkast te kijken welke aanpassingen  voor jou  gunstig zijn.
Welke kleding kun je aanpassen met een sjaaltje of vest en jasje in de nieuwe kleuren en met elke stukken  kun je een ander plezier doen.
Maar het is niet gemakkelijk om dit helemaal zelf uit te zoeken en dat hoeft ook niet! Ik help je graag om de juiste keuzes te maken. Een kledingadvies is zeker aan te raden als je uiterlijk veranderd door leeftijd of door ziekte. www.stijlvolinkleur/kleuradvies
Bouw je garderobe dan langzaam op met je nieuwe kleuren zodat alle kledingstukken weer als een  capsule gebruikt kunnen worden.                          
DE JUISTE GRIJSTINT VINDEN
Omdat ik merkte dat mijn waaier met warme kleuren niet meer goed bij me paste heb ik een nieuwe kleuranalyse laten doen.
Mijn haarkleur heeft veel veranderd aan de kleurpaletten die nu met een koele haarkleur veel mooier zijn voor mij. Je ziet op mijn kleurwaaiers dat er echt wel verschillen zijn. De koele kleuren staan me nu veel beter.
 
Links zie je eerst mijn waaier met warme kleuren. De tweede foto is mijn nieuwe waaier voor bij mijn grijze haren. Je ziet een duidelijk verschil. De warm kleuren hebben een soort mist over zich heen.
Rechts zie je welke verschillen er b.v. in de rood tinten zijn gekomen. Ook is de oranje kleur verdwenen want dat is zeker een warme kleur.
Het mooie is dat je de kleurpaletten kunt laten aanpassen tegen een klein tarief als er echte veranderingen optreden in de kenmerken van je haren.  
%d bloggers liken dit: