Kleuradvies

Waarom een kleuradvies. 
Elke persoon heeft bij de geboorte specifieke kenmerken mee gekregen die voor iedereen uniek zijn. Deze vind je vooral terug in je huid-haar- en oogkleur. De combinatie van deze drie bepalen met welke kleuren je mooi bent. Maar je laat door kleuren ook zien wie je bent en waar je voor staat in het leven.
Bij een kleurenanalyse bepaal ik met kleurstrippenjouw precieze huid-haar- en oogkleur. Daarna kijk ik met de analyse doeken of je mooi bent met warme of koele kleuren of met een combinatie daarvan. Al deze gegevens vertaal ik naar een kleurseizoen met bijbehorende kleurpaletten voor een waaier.
De kleurpaletten worden onderverdeeld in basis- accent- en versterkende kleuren bij een persoonlijke waaier. De overige mogelijkheden voor een kleurenwaaier vind je op www.stijlvolinkleur.nl/tarieven
Omdat de kleurpaletten ook te gebruiken zijn voor make-up krijgt elke klant een make-up advies waarbij je zelf de producten in jouw kleuren kunt uitproberen. Natuurlijk met mijn advies over de keuzes en het gebruik. Zo zijn er wel 58 soorten kleuren voor de oogschaduw.
www.stijlvolinkleur.nl/make-up
DE MOOISTE KLEDING KIEZEN MET JOUW PERSOONLIJKE KLEUREN
WERKEN MET ANALYSE DOEKEN
OMDAT WE ALLEMAAL VERSCHILLEND ZIJN
%d bloggers liken dit: