Kleuradvies en Garderobeplanning

 

 

Kleuradvies
Kleuranalyse gaat niet alleen over je uiterlijk maar laat ook zien hoe jij in het leven staat, wat jij belangrijk vindt en welke keuzes je maakt. Kleuren hebben betekenis en kunnen je laten stralen maar je ook onzichtbaar maken.

Om te onderzoeken welke kleuren voor jou de meeste betekenis hebben en welke jouw eigenschappen accentueren gebruik ik kleuren strips en kleurdoeken. Daarmee bepaal ik de precieze kleuren van de drie allerbelangrijkste kenmerken van jou:  je huid- haar- en oogkleur.
Omdat de combinatie van deze drie kleuren helemaal uniek zijn voor iedereen zeggen deze ook heel veel over iemands persoonlijkheid. Die gegevens vertaal ik voor je naar een persoonlijk kleurschema dat weer resulteert in een geheel persoonlijke kleurwaaier van 42 paletten.

Géén algemeen advies dus maar een blijvend persoonlijk cadeau aan jezelf.

Het advies wordt afgesloten met een make-up sessie in een 10 stappenplan. Ook hierbij worden jouw mooiste kleuren gekozen en in een schema weergegeven. Er zijn bv. 58 soorten kleurpans van oogschaduw.
Om het makkelijk te maken kun je bij Art of Image zelf de make-up bestellen die op je schema staan. Kijk hiervoor op : Make-up

Contacteer mij voor kleuradvies!  Contact

Garderobeplanning
Bij een garderobeplanning ga ik samen met jou je kledingkast bekijken, bespreken en orde scheppen. We sorteren alle kledingstukken op wel of niet meer draagbaar. Ook de juiste kleurtinten nemen we onder de loep. Dan kijken we samen wat wel en niet weer in je kast terecht komt en hoe dat goed gesorteerd en overzichtelijk kan. Ik laat je zien hoe je meer en nieuwe combinatie`s kunt maken. Persoonlijk bij jouw thuis!

Een uitermate effectieve manier om weer overzicht in je kast te krijgen en te leren hoe je kleding handig gesorteerd opruimt en verrassend veel leuke combinatie`s kunt maken, ook met accessoires. Tevens bespreek ik met je welke kledingstukken nog een aanvulling nodig hebben en help ik je de juiste keuze te maken.

Meld je aan voor de garderobeplanning!  Contact

 

 

 

%d bloggers liken dit: