Make up

Alle make-up is bij mij te bestellen. Je kunt op de website van

Art of Image   https://www.artofimage.nl/consultant/consultant/16/stijlvol-in-kleur-jij-op-je-mooist      zelf kijken wat jouw voorkeur-kleuren zijn.

Art of Image biedt voor alle seizoenen verschillende mogelijkheden om voor jou de beste en mooiste make-up te vinden. Voor elke huidkleur en oogkleur zijn passende make-up kleuren te vinden . Van foundation tot wenkbrauw potlood en meer.

Bij een kleurenanalyse krijg je tevens een make-up advies met een 10 stappenplan om de make-up op professionele wijze aan te brengen.

Vind je het lastig kiezen of twijfel je welke kleuren voor jou de mooiste zijn maak dan een afspraak bij mij voor een kleuren-analyse met make-up advies. Je zult verrast zijn hoe mooi de make-up matcht met je uiterlijk.

Als jij niet zo van (veel) make-up houdt dan is het een uitdaging om een keer een afspraak te maken. Ik leer je make-up te gebruiken op een mooie en subtiele manier. Nooit overdadig. Daarbij komt dat de make-up van Art of Image dermatologisch getest is, hypoallergeen is en niet getest op dieren.

Een perfecte en mooie keuze dus met een groot assortiment en kleurkeuzen.

Kijk naar de Voor en Na foto en overtuig je zelf! 

%d bloggers liken dit: