Make up

Art of Image biedt voor alle seizoenen verschillende mogelijkheden om voor jou de beste en mooiste make-up te vinden. Voor elke huidkleur en oogkleur zijn passende make-up kleuren. Van foundation tot wenkbrauw potlood en meer.
 
 
Bij een kleurenanalyse krijg je tevens een make-up advies met een 10 stappenplan om de make-up op professionele wijze aan te brengen. Heb je geen kleurenadvies gehad neem dan contact met me op voor een persoonlijk make-up advies.
Bestel je make-up dan krijg je van mij een  make-up schema met voor jou een persoonlijk kleuren advies. 
Alle make-up is bij mij te bestellen. Je kunt op de website:  https://www.artofimage.nl/consultant/consultant/16/stijlvol-in-kleur-jij-op-je-mooist  zelf kijken wat jouw voorkeur-kleuren zijn. Vraag hierover aan mij advies als je twijfelt. Bij de keuze is het persoonlijke make-up schema een mooie hulp om de juiste keuzes te maken.
Make-up bestellen kan heel makkelijk via deze link:     
https://webshop.artofimage.nl/123/webshop-login
Nieuwe klant? Meld je dan eerst aan op deze pagina.
 
 
Vind je het lastig kiezen of twijfel je welke kleuren voor jou de mooiste zijn maak dan een afspraak bij mij voor een kleuren-analyse met make-up advies of alleen een make-up advies. Je zult verrast zijn hoe mooi de make-up zal matchen met je uiterlijk.
Als jij niet zo van (veel) make-up houdt dan is het een uitdaging om een keer een afspraak te maken. Ik leer je make-up te gebruiken op een mooie en subtiele manier. Nooit overdadig zoals je kunt zien op de VOOR en NA foto`s
Daarbij komt dat de make-up van Art of Image dermatologisch getest is, hypoallergeen is en niet getest op dieren. Uitermate geschikt dus voor mensen met een gevoelige huid of allergie.
Een perfecte en mooie keuze dus met een groot assortiment en kleurkeuzes.

Herfstkleuren

Winterkleuren

Lentekleuren

Zomerkleuren

Buiten seizoenskleuren zijn er nog veel mogelijkheden om je doosje zelf te vullen met kleurpans. 
Jij kiest jouw mooiste kleuren en maakt zelf een combinatie in een doosje. Hoe makkelijk en leuk wil je het hebben!

 

 

 

NA

Voor

NA

%d bloggers liken dit: