Make up

 

 

 

 

Alle make-up is bij mij te bestellen. Je kunt op de website van Art of Image   https://www.artofimage.nl/consultant/consultant/16/stijlvol-in-kleur-jij-op-je-mooist    zelf kijken wat jouw voorkeur-kleuren zijn. Vraag hierover aan mij advies als je twijfelt.

Make-up bestellen kan heel makkelijk via deze link:     

https://webshop.artofimage.nl/123/webshop-login

Nieuwe klant? Meld je dan eerst hier aan. ( zie pijl )

Art of Image biedt voor alle seizoenen verschillende mogelijkheden om voor jou de beste en mooiste make-up te vinden. Voor elke huidkleur en oogkleur zijn passende make-up kleuren. Van foundation tot wenkbrauw potlood en meer.

Bij een kleurenanalyse krijg je tevens een make-up advies met een 10 stappenplan om de make-up op professionele wijze aan te brengen.  Heb je geen kleurenadvies gehad neem dan contact met me op en ik geef je graag advies.

Bestel je make-up dan krijg je van mij een  make-up schema met voor jou een persoonlijk kleuren advies. 

Vind je het lastig kiezen of twijfel je welke kleuren voor jou de mooiste zijn maak dan een afspraak bij mij voor een kleuren-analyse met make-up advies. Je zult verrast zijn hoe mooi de make-up zal matchen met je uiterlijk.

Als jij niet zo van (veel) make-up houdt dan is het een uitdaging om een keer een afspraak te maken. Ik leer je make-up te gebruiken op een mooie en subtiele manier. Nooit overdadig. Daarbij komt dat de make-up van Art of Image dermatologisch getest is, hypoallergeen is en niet getest op dieren.

Een perfecte en mooie keuze dus met een groot assortiment en kleurkeuzen.

Kijk naar de Voor en Na foto en overtuig je zelf!

%d bloggers liken dit: