Over kleur bekennen bij lippenstick

Hoeveel kleuren lipsticks hebben vrouwen vaak in hun tas waarover ze niet tevreden zijn? Niet met de kleur en ook niet met de eigenschappen.
Bijna elke vrouw gebruikt wel eens een lipstick óf elke dag óf af en toe. Maar hoe maak je nu de juiste kleurkeuze voor jou persoonlijk?

 

 

 

Welke kenmerken maken jouw uniek

Een volledige kleuranalyse geeft je de mogelijkheid voor je hele garderobe én je make-up de perfecte kleuren te kiezen. Ik gebruik hiervoor de kleuren-strips waarmee ik je haarkleur, je huidkleur en je oogkleur kan bepalen. Voorbeeld van een van de vele 87! kleur-strips zie je op bovenstaande foto.
Maar ook met een verkorte analyse heb je voor de juiste keuze voor een lipstick al genoeg kennis. Het is op de eerste plaats belangrijk te weten of jij mooi bent met koele kleuren of met warme kleuren en dat kan door alleen de analysedoeken te gebruiken rondom je gezicht. Niet alle rood en roze is va dezelfde tint of kleurdiepte en welke voor jouw het mooiste is kun je nu zelf bepalen.
Welke kleur past bij jou en hoe bepaal je dat.
Blijkbaar is dat toch een probleem voor velen want ik krijg vaak deze vraag van klanten die voor een kleur- of make-up advies komen. Lijkt me daarom niet overbodig om hierover eens te schrijven in een blog.
Met welke kleuren je mooi bent hangt af van jouw persoonlijke kenmerken. Jij bent uniek met jouw eigenschappen. Een uitstekende kans om met die unieke persoonlijkheid te laten zien wie je bent. Op je werk of dagelijkse omgeving of waar dan ook. Denk maar eens aan een sollicitatie. Hoe belangrijk kan het daarvoor zijn!
Niet iedereen is mooi met dezelfde kleur rood of roze. Maar als je weet of je met koele of warme kleuren het mooiste bent dan kun je makkelijk je keuze maken. Zie foto`s hier onder.
 

Art of Image heeft nl. op basis van koele en warme kleuren een makkelijk systeem voor jou gemaakt waaruit je tal van keuzes kunt maken. Je ziet dus meteen wat voor jou het mooiste is in verschillende kleur tinten. Altijd de juiste keuze dus in kleur maar je kunt ook nog uit de vele verschillende eigenschappen kiezen van de lipsticks. Voor elke soort lippen is er wel een   geschikte lipstick te vinden.

 

Warme en koele kleuren voor lipsticks

 

 

 

Hydraterende lip-balm. Licht dekkende balm met een frisse en naturel uitstraling.

Ultra matte lipstick. Verzorgend en lang houdend en hydraterend.

Satin Lipstick. Met parelmoer-glans verrijkt Zacht en glad door oliën en crèmes.

Luxery matte lipstick. Extra lang houdend met maximale kleurvastheid.

Cream lipstick. Antioxidanten en vitaminen C en E. Zeer verzorgend door oliën en was.

Pearl lipstick. heerlijk zacht en vol vitamine E.

Matte lipstick. Intense matte kleur.

Creme lipstick. Mooi voor de wat oudere vrouw want deze staat fris en jeugdig. Gladde en mooie structuur. Laat de lippen voller lijken en kleur houdt extreem lang.

 

Mocht je nu opzien tegen het kiezen uit zoveel kleuren en eigenschappen dan geen nood. Bel of mail me gerust voor advies
Tel. 0654746263 info@stijlvolinkleur.nl
Zeker ook niet onbelangrijk is dat alle make-up van Art of Image Hypoallergeen, Dermatologisch getest én niet op dieren zijn getest.
 
Tips
  • Graag wil ik je tot slot nog wat handige tips geven bij het gebruiken van lipsticks.
  • Tip 1 Houdt jij niet van opvallende lippen en wil je toch een subtiele of verzachtende toevoeging, kies dan voor een kleur die net iets donkerder is dan de natuurlijke kleur van je lippen.
  • Tip 2 Heb je dunne lippen en ben je wat ouder, gebruik dan geen felle kleuren. Die laten je lippen nog dunner lijken maar kies voor een natuurlijke lipkleur.
  • Tip 3 Een lipliner, zie foto boven, kan een mooie toevoeging zijn. Omlijn de vorm van je lippen zodat de omtrek duidelijker wordt. ook kun je de lippen iets hoger op de bovenrand bijtekenen als je dunne lippen hebt.
  • Soms is de huid rondom je lippen wat gerimpeld of heb je huidplooitjes. Dan kan de lipstick uitvloeienin de plooitjes. Om dat te voorkomen is een lipliner een heel mooi middel. De lipstick blijft dan binnen de lijnen van de omtrek. Soms wordt een liner ook gebruikt in een opvallendere kleur dan de lipstick. Dat is opvallender maar moet ook bij je passen en soms is dat wel eens in de mode.
  • Tip 4 Een kleuranalyse is dus niet alleen mooi om je garderobe mee samen te stellen maar ook heel bruikbaar voor je make-up keuze. Géén miskopen meer en dat is goed voor je portemonnee en voor jezelf. Ook kan ik bij aanschaf van make-up een persoonlijk schema maken waaruit je alle producten die voor jouw kleurtype geschikt zijn kunt kiezen.
  • Wil je graag meer weten over alle mogelijkheden die ik je kan bieden of heb je persoonlijke vragen dan help ik je graag. Op mijn website kun je alle gegevens, producten en mogelijkheden bekijken voor een persoonlijke keuze.
  • www.artofimage.nl/consultahttpsnt/consultant/16/stijlvol-in-kleur-jij-op-je-mooist
%d bloggers liken dit: