Stijladvies

Stijl zegt iets over wie je bent maar ook over wie je wilt zijn.

Welke uitstraling wil jij hebben en hoe wil jij gezien worden door anderen. Zien anderen dan ook wie jij bent. Dat is niet vanzelfsprekend en daarom kan ik je helpen die kleding te kiezen die perfect bij jou past. Dat kan tweeledig zijn als je werkt en daar een andere uitstraling wilt hebben dan in je vrije tijd.
Samen gaan we ontdekken welke kleding in welke situatie het beste bij je past. Dat doe ik door te kijken naar je lichaamsvormen, je gezichtsvorm maar zeker ook door je eigen voorkeuren te benoemen en te kijken naar wat jij belangrijk vind bij kleding.
Een bekende uitspraak is dat een eerste indruk lang blijft hangen maar ook heel moeilijk bij te stellen is. Als jij laat zien in je kleding wat je belangrijk vindt en waar je voor staat dan weet jij en ook de ander meteen met wie je contact wilt leggen.
Bij een stijladvies hoort een persoonlijk stijlboek waarin ik noteer wat jouw voorkeuren en kledingstijl(en) zijn. Advies over tassen en schoenen en accessoires worden ook  genoteerd en waarom die goed bij jouw persoon passen. www.stijlvolinkleur.nl/tarieven
Samen met de juiste kleuren en make-up ontstaat er een totaalbeeld dat perfect in balans is.
Jouw positieve eigenschappen staan op de voorgrond waardoor jij zult stralen en anderen dat zien.
HET PERSOONLIJKE STIJLBOEK
HET V FIGUUR
STIJLVOL MET JOUW STIJLTYPE EN KLEUREN
%d bloggers liken dit: