Stijladvies

 

 

Stijl zegt iets over wie je bent maar ook over wie je wilt zijn.

Natuurlijk is het figuurtype belangrijk maar het gaat ook over de keuzes die iemand maakt bij kleding. Ga je voor zakelijk of voor sportief, voor romantisch of creatief of voor beide. Welke sieraden of schoenen kies je.

Maar zeker heel belangrijk is hoe jij op een bepaald moment in het leven staat. Heb je nog de zorg voor jonge kinderen en wil je daarom graag praktisch gekleed gaan.

Het kan ook zijn dat je op je werk gebonden bent aan een dresscode of dat je voor je bedrijf er representatief moet en wilt uitzien. Geef je presentaties of lezingen, ga je naar een sollicitatie, bij iedere gelegenheid is de outfit belangrijk.

De eerste indruk blijft heel lang hangen bij mensen en kan dus de doorslag geven of ze wel of niet met jou in zee willen gaan of met jou in contact gaan.

Jouw figuur , gezichtsvorm en lijnen en persoonlijke voorkeuren worden genoteerd. Daarmee wordt een persoonlijk stijlboek samengesteld. Dit boek zal je zeker helpen alle adviezen en tips toe te passen.

Het resultaat van een stijladvies, maar zeker ook van een kleuradvies, zal zijn dat het totaalbeeld van jou in balans is. De kleding met schoenen en alle accessoires, met bijpassende make-up, laten zien wie je bent en hoe jij je voelt en zal je zeker complimenten opleveren.

Jouw positieve eigenschappen zullen op de voorgrond staan waardoor jij gaat stralen.

 

%d bloggers liken dit: