Tarieven

Geef een prachtig en origineel cadeau
Iemand echt blij maken is voor de gever ook weer een cadeau.
Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Een stijl- of kleurenanalyse of een mooie keuze uit de make-up.
De bon kan per post verstuurd worden maar je kunt hem ook per mail ontvangen. Mail naar info@stijlvolinkleur en de cadeaubon wordt op maat voor jou gemaakt.
Kleurenanalyse met waaier van 16 paletten €104,-
Kleurenanalyse met waaier van 26 paletten €115,-
Kleurenanalyse met waaier van 36 paletten €125,-
De persoonlijke kleurenwaaier wordt op unieke kenmerken van jou gemaakt en is dus specifiek voor jou.  Je krijgt hierbij 42 paletten met voor jou de allermooiste kleuren. Deze paletten zijn ingedeeld in basis- en accentkleuren. Daarnaast zijn er jouw specifieke huid- haar- en oogkleur in de waaier met de versterkende kleuren er bij.
Op de tweede afspraak krijg je een hand-out en uitleg hoe de waaier goed te gebruiken. Ook kun je enkele kledingstukken mee brengen waar je vragen over hebt.
kLEURANALYSE MET 42 PERSOONLIJKE KLEURENPALETTEN € 165,--
De bovenste drie waaiersoorten hebben de kleuren van de seizoenen. Er worden hierbij geen persoonlijke paletten gemaakt maar je krijgt de kleuren van het seizoen die na de analyse bekend is. Je krijgt dus als je een wintertype bent een waaier voor het algemene wintertype. Voor elk wintertype hetzelfde dus. 
Dit is een groot verschil met de persoonlijke waaier zoals hier boven besproken.
 
Het persoonlijke stijlboek wordt samengesteld met alle gegevens die bij de stijlanalyse genoteerd worden. Vormen en verhoudingen van lichaam, gezicht worden bekeken en aan de hand daarvan een advies samengesteld. Ook jouw persoonlijke voorkeuren neem ik mee. Accessoires en schoenen als ook informatie over het samenstellen van een kleding capsule vind je in het stijlboek.
Op de tweede afspraak krijg je uitleg en tips over het stijlboek. Een mooi document om telkens nog eens te kijken naar de adviezen als je je geheugen wilt opfrissen.
Stijlanalyse met persoonlijk stijlboek €145,-

Make-up

De prijzen van de make-up artikelen vind je op de webshop van Art of Image.   www.artofimage.nl/webwinkel
Je kunt makkelijk alle producten en kleurmogelijkheden bekijken en je keuzes maken en bestellen. Omdat alle producten een nummer hebben kun je altijd hetzelfde product bij bestellen. Natuurlijk help ik je graag als je vragen hebt of een make-up schema wilt. www.stijlvolinkleur.nl/diensten/make-up
%d bloggers liken dit: