Tarieven

 

Cadeaubon

Geef een prachtig en origineel cadeau.
Iemand echt blij maken en laten stralen is voor de gever ook weer een cadeau. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Geen tijd om de bon persoonlijk af te halen? Kan snel verstuurd met de post of per mail. Een feestelijke bijlage met uitleg van de inhoud van het cadeau is mogelijk.   

 Mail naar info@stijlvolinkleur.nl   en de cadeaubon wordt voor je gemaakt en gestuurd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ontwerp-cadeaubon-1-1024x576.jpg

Kleurenanalyse

Kleurenanalyse exclusief kleurenwaaier € 85,-

Kleurenanalyse met kleurenwaaier van 16 paletten € 104,-

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lente-licht-16-1024x1011.jpg

Kleurenanalyse met kleurenwaaier van 26 paletten € 115,-

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is herfst-licht-26-1024x1011.jpg

Kleurenanalyse met kleurenwaaier van 36 paletten €125,-

Bovengenoemde waaiers zijn standaard waaiers. Ben je een lentetype of bv. een wintertype dan krijg je een algemeen lente/winter kleurenpalet. Voor iedereen in het zelfde seizoen dus eenzelfde kleurenwaaier.

Kleurenanalyse met kleurenwaaier van 42 paletten € 165,-

Deze waaier wordt voor jou speciaal gemaakt op persoonlijke kenmerken die na de analyse duidelijk zijn. Elk mens is uniek en dat wordt vertaald in kleuren die voor jou speciaal zijn. Een groot verschil dus met standaard waaiers. Op de kleurenpaletten vind je genoteerd welke basiskleuren zijn en accentkleuren. Op de achterkant vind je stickers met informatie over verwante kleuren en versterkende kleuren.

Een kleurenanalyse bestaat uit twee afspraken van samen 2½ uur.

In de eerste afspraak bekijk ik met kleurdoeken welk kleurtype je bent en met kleurstrippen wat jouw persoonlijke kenmerken zijn en de variaties die er zijn bij het kleurtype. Als gratis extra is een make-up sessie toegevoegd aan de kleuranalyse. Daarbij kun je jouw kleuren uitproberen van de make-up maar ook experimenteren met kleuren die je zelf niet zo snel zult kiezen. Klik op de link voor meer informatie www.stijlvolinkeur.nl/make-up

De tweede afspraak krijg je jouw persoonlijke waaier en geef ik uitleg hoe die goed te gebruiken. Welke mogelijkheden er zijn om combinaties te maken en wat de waaier kan betekenen voor je keuzes bij kleding, bril, tassen en schoenen enz.

Stijl-analyses

Stijlanalyse exclusief persoonlijk stijlboek € 85,-

Stijlanalyse met persoonlijk stijlboek €145,-

Het Stijlboek is gebonden in klick-systeem. Alle persoonlijke stijl- gegevens worden genoteerd en met kleurenfoto`s
gedocumenteerd. Een compleet overzicht van jouw stijl(en) en figuuradviezen. Kledingcombinaties en het maken van een goede garderobe kast komen aan bod evenals soorten kledingstoffen en schoenen en tassen modellen.


Kijk ook op de pagina www.stijlvolinkleur.nl/stijladvies

Stijladvies duurt 2½ uur
Advies over figuurstijl-gezichtsvorm-kledingstijl-accessoires als schoenen en tassen. Tevens uitleg over het inrichten van je kledingkast en hoe je effectief kledingcombinaties kunt maken.
Duur: 2,5 uur

Make-Up

Speciaal bij Art of Image is er de mogelijkheid om jouw perfecte kleuren te vinden passend bij je kleurkenmerken. Daarom bied ik tevens de mogelijkheid om make-up uit te proberen als afsluiting van de kleuranalyse.

Prijzen vind je meteen achter het product op de site.

www.stijlvolinkleur.nl/make-up

Een leuke gelegenheid om een andere kleuren te proberen dan je altijd gebruikt. Het mooie van deze make-up is dat hij niet getest wordt op dieren. Maar alle producten zijn ook hypoallergeen en dermatologisch getest. Zeker heel geschikt voor mensen met een heel gevoelige huid.

Als je op de link klikt kun je alle mooie producten en alle kleuren bekijken op de site. Je zult verrast zijn hoeveel mogelijkheden je hebt. Van foundation , oogschaduw tot lipsticks heb je keuzes die bij jou persoonlijk passen.

Blijven er voor jou nog vragen over dan kun je me altijd bellen of mailen.

https://www.artofimage.nl/consultant/consultant/16/stijlvol-in-kleur-jij-op-je-mooisthttps://www.artofimage.nl/consultant

                                                                             

 

%d bloggers liken dit: