Teveel kleding ongebruikt

Naar aanleiding van een boek over duurzaamheid wil ik ons kleding gebruik niet onbesproken laten. Wat voegt een persoonlijke kleurenwaaier daar aan toe?
Als we wat kritischer kijken naar onze garderobe zien we vaak dat veel kleding ongebruikt in de kast hangt. De reden kan zijn dat we teveel of te snel nieuwe kopen en te weinig combineren om er telkens anders uit te zien. De kleurenwaaier ( www.stijlvolinkleur.nl/tarieven) is daar een heel mooi hulpmiddel bij om dat beter te doen.
Ik las op een forum dit verhaal: “Net als elk jaar ben ik weer mijn kledingkast aan het pruimen. Ik word zo moe van mezelf . Aantrekken om te kijken of het nog leuk staat en wéér twijfelen. Herinneringen die langs komen aan een feest of stukken die een klein vermogen hebben gekost. Maar ook denk ik vaak dat het een keer wel weer mode wordt. Heeft iemand tips hoe ik makkelijker kleding kan opruimen maar ook dat het weg doen van kleding gewoon veel minder nodig is?
De foto`s kunnen wat pessimistisch over komen maar zijn wel werkelijkheid. Het is belangrijk na te denken over de kleding die we willen dragen. Voor het milieu maar ook voor het welzijn van de mensen die het maken. 
Maar we kunnen er samen wat aan doen en dat stemt positief!
%d bloggers liken dit: