Workshop zelf vormgeven

januari 2018

Zoals je op mijn facebook account, Stijlvol in Kleur. Jij op je mooist, kunt horen in mijn video ( na 1 januari) ga ik binnenkort weer nieuwe workshops samenstellen.

Er zijn veel onderwerpen over kleding die een interessante avond kunnen vullen. Opeens dacht ik dat jij mij de beste informatie kunt geven over het onderwerp dat jij graag wilt behandelen. Een heel persoonlijke avond voor meerdere personen waarin jouw vragen en problemen met je kleding aan de orde komen.

Wie wil dat nu niet?

Stel je vragen in een mail ( info@stijlvolinkleur.nl  of zie pagina Contact) of in een persoonlijk bericht en ik ga aan de slag. Ik organiseer een leuke en gezellige avond met natuurlijk de onderwerpen die jouw interesseren. Het gaat er zeker niet om op anderen kritiek te leveren maar we zoeken naar de positieve kanten die iedereen heeft met het daarbij behorend advies voor kleding.

Vragen kunnen over de juiste kleur (combinatie`s) of over verschillen in figuur gaan. Maar ook over je kledingkast goed inrichten of over persoonlijke figuurproblemen waar je bij het kopen van kleding tegen aan loopt. Denk aan grote bovenwijdte of lange benen of juist een korte nek.

Ik ben heel benieuwd naar je reactie en als dank verloot ik onder de inzenders een gratis deelname aan je favoriete workshop!

Heb je al een groepje bekenden of vriendinnen die willen mee doen dan kan altijd in overleg de avond gepland worden op een locatie die voor iedereen geschikt is.

Grijp deze kans persoonlijk advies met tips en trucks voor jou te krijgen.

 

Kleurrijke groet Hélène

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *